Overnachten

Natuur campeer terrein de Pomp (Staatsbosbeheer)

Naar kampeerterrein De Pomp gaat u voor de rust en ruime plaatsen. Zittend voor uw tent of caravan hoort u alleen het gezang van vinken, merels en wielewalen. U geniet van het rustgevende uitzicht: aan de ene kant van het terrein kijkt u uit op een prachtig bos met enkele uitkijkheuvels, aan de andere kant op wuivend riet en glinsterend water. Uw hond is welkom op een van de twintig kampeerplekken aan de rand van het terrein. Reserveren niet mogelijk.

T: 06 23868651

Groepsaccommodatie en Mini camping OmmeRomte

OmmeRomte is een verbouwde boerderij, gelegen op een ‘eilandje’ in de zuidwestelijke uitloper van het Lauwersmeer. De accommodatie ligt op wandel- en fietsafstand van de natuurterreinen "Het Kollumeroord" en de "Ezumakeeg" in het Nationaal Park i.o. "Lauwersmeer". Het is zeer geschikt als uitvalsbasis voor kanoën, zeilen, wandelen, fietsen, wadlopen, fierljeppen en excursies voor de natuurliefhebbers. 

Groepaccommodatie Boutsma Zathe

Temidden van het karakteristieke Noord-Friese landschap, ligt de kop-hals-romp boerderij Boutsma Zathe, mooi gebouwd in 1842 en gelegen in Engwierum. De voormalige deel van de vakantieboerderij is verbouwd, met behoud van authentieke elementen, tot een groepsaccommodatie, die ruimte biedt aan 16 personen. Er zijn 6 slaapkamers op de vakantieboerderij.Tijdens uw verblijf in deze smaakvol ingerichte boerderij kunt u gebruik maken van een sauna, Turks stoombad en een Finse Kota.

T: 0511 408623
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.boutsmazathe.nl

U bevindt zich hier: Home Recreatie Overnachten