data kerkactiviteiten

 

Komende activiteiten

  • Gezinsdienst: i.s.m. jeugdwerker Paul, ds. Veltman  en vrijwilligers wordt er een gezinsdienst georganiseerd op zo. 23 februari a.s. om 9.30 uur in de dorpskerk. Komen jullie ook? Na afloop is er koffiedrinken in ’t Lokaal waar we met elkaar nog even kunnen nagenieten.

 

  • Groothuisbezoek staat gepland voor do. 13 februari en woe. 26 februari a.s. Thema: ‘Een goed verhaal!’.  We gaan met elkaar in gesprek over verhalen uit de Bijbel. Geef je op bij ouderling Eke, Harm of Gerda.

 

  • Jeugdwerk: Paul Amelink verzorgt  het jeugdwerk vanaf nu op dinsdagavond. Heb je ook nog zin om mee te doen? Neem dan contact op met Paul:          06-38509978. De data staan vermeld op de dorpskalender: www.dorp-engwierum.nl                                                     
    •   KinderKerk voor de jongsten is op zondag  2 februari a.s. om 11.00 uur in de dorpskerk met het thema: wat kan mijn lichaam wel niet allemaal?

                                        

  • Ontspannen samenzijn met een spelletje, een kopje koffie/thee. Iedereen uit het dorp is van harte welkom op donderdag 13 februari  a.s. 15.30 uur in ‘t Lokaal.

 

  • Leeskring: aan de hand van een boek komen tot een waardevol gesprek. Iedereen is welkom! Contactpersoon: Gea Meijer, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vastentijd start op aswoensdag 26 februari; www.kerkinactie.nl/vasten

Leef toe naar Pasen met de veertigdagentijdkalender 2020: bestel gratis via petrus.protestantsekerk.nl/veertigdagentijdkalender

U bevindt zich hier: Home Nieuws data kerkactiviteiten