Jaarvergadering Dorpsbelang

Op vrijdag 22 maart 2013 zal in 't Dykshûs vanaf 20.00 uur de jaarvergadering van Dorpsbelang Engwierum e.o. worden gehouden.

Naast de gebruikelijke agendapunten zoals het jaaroverzicht en de financiën zal ook de nieuwe website voor het dorp worden gepresenteerd! Jelte Westra van J-Media uit Ee heeft de afgelopen tijd verschillende bedrijven in Engwierum en omgeving bezocht en zal voor een aantal dorpelingen geen onbekende zijn. Jelte heeft ons geadviseerd over de website en heeft de site technisch gerealiseerd. Verder is gebruik gemaakt van mooi fotomateriaal van Baukje Wijma.

Door meer tekst op de website te plaatsen hebben we er voor kunnen zorgen dat de site aantrekkelijker is om rond te kijken en meer is dan alleen een "doorgeefluik" voor andere sites. Ook hebben bedrijven nu de mogelijkheid zich tegen een aantrekkelijk tarief goed te profileren.

Het doel is om de website goed bij te houden zodat deze als centraal informatiepunt voor het dorp kan dienen. Daarvoor vragen we medewerking van iedereen en vooral van verenigingen voor de aanlevering van bijvoorbeeld nieuws en agenda's.

Door toevoeging van informatie over recreatie hebben we de site ook voor toeristen aantrekkelijk gemaakt. We zullen de website dan ook op diverse andere websites proberen onder te brengen om Engwierum goed op de kaart te zetten!

Voor vragen, doorgeven nieuws, activiteiten, agenda's enz. kan gebruik worden gemaakt van het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws Jaarvergadering Dorpsbelang